Mercedes E-Klasse occasions

Mercedes E-Klasse Sedan W213 | Douwe de Beer occasionsIn 1993 werd door Mercedes de opvolger van de W124 aangekondigd onder de naam Mercedes E-Klasse. Dit model neemt het in de hogere middenklasse onder andere op tegen de Audi A6 en de BMW 5-serie. Bij veel mensen komt het beeld van de E-Klasse het eerst in ze op wanneer het over het merk Mercedes gaat en dat is niet voor niets. De E-Klasse is namelijk het meest verkochte model van Mercedes allertijde. Iets wat niet op de laatste plaats wordt veroorzaakt door de vele taxibedrijven die het model gebruiken door zijn relatief lage kosten per kilometer en ruime interieur.

Sinds de introductie in 1993 zijn er vijf generaties van de Mercedes E-Klasse geproduceerd, waarbij de laatste generatie de aanduiding W213 (sedan) en S213 (stationwagon/Estate) heeft meegekregen. Deze laatste generatie staat bol van de innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en autonoom rijden. Achter het stuur voelt de E-Klasse zoals altijd erg luxe aan, de stoelen zijn comfortabel, het geluidsniveau is laag en de vering is uitstekend. Omdat wij altijd een zeer ruim aanbod recente Mercedes E-Klasse occasions beschikbaar hebben, laten wij u dit graag zelf ervaren tijdens een vrijblijvende bezichtiging en/of proefrit. U vindt ons huidige aanbod onderaan deze pagina.

Mercedes E-Klasse Estate

De E-Klasse Estate (S213) is de stationwagon variant van het model. Waar de sedan een bagageruimte heeft van 540 liter, is dit bij de Estate standaard maar liefst 640 liter. Wordt de achterbank neergeklapt, dan is er zelfs 1.820 liter bagageruimte beschikbaar. Nieuw is dat de achterbank van de S213 tegenwoordig met een elektrische schakelaar kan worden ontgrendeld en kan worden neergeklapt. Nog meer gemak en comfort dus. Wij kopen regelmatig rijk uitgeruste modellen van de Mercedes E-Klasse Estate in, waarbij de focus altijd ligt op de beste mogelijk kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Mercedes E-Klasse occasion

Mercedes E-Klasse Estate S213 | Douwe de Beer occasionsDoordat de E-Klasse een behoorlijk dominante positie heeft binnen zijn segment, zijn er genoeg tweedehands auto’s van dit model verkrijgbaar. De verscheidenheid binnen het aanbod is echter enorm. Zo zijn er bijvoorbeeld honderden verschillende combinaties mogelijk tussen aandrijving, carrosserie en opties. Ook wat betreft het aantal kilometers dat een tweedehands E-Klasse op de teller heeft, is er veel variatie. Relatief veel kilometers hoeft hierbij geen probleem te zijn, mits de auto tijdig het juiste onderhoud heeft gehad. De Mercedes motoren staan namelijk bekend om hun uiterst lange levensduur. Informeer bij aankoop van een Mercedes occasion daarom altijd naar de onderhoudshistorie. Onze verkoopadviseurs zullen u deze te allen tijde kunnen overleggen.

Douwe de Beer is uw Mercedes specialist

Autocentrum Douwe de Beer kan zich met trots uw Mercedes specialist noemen. Als onderdeel van de Mercedes Benz Specialisten Groep (MBSG) hebben wij ons namelijk in het bijzonder toegelegd op dit prachtige merk. Dit houdt bijvoorbeeld ook in dat u in onze showroom een zeer ruim aanbod Mercedes E-Klasse occasions aantreft. Maar ook voor een B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien zijn wij als bedrijf niet alleen gespecialiseerd in Mercedes occasions van hoge kwaliteit, maar kunt u ook het onderhoud aan uw Mercedes E-Klasse of elk ander model met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Onze technici hebben alle kennis in huis om u van dienst te zijn in het geval van regulier onderhoud, storingen of een reparatie. U en uw Mercedes zijn bij ons van harte welkom.