Mercedes C-Klasse occasions

Voortkant Mercedes C-Klasse W205 | Douwe de Beer occasionsDe Mercedes Benz C-Klasse werd in 1993 geïntroduceerd als opvolger van de Mercedes 190. Op dat moment was het model de kleinste auto in het assortiment van Mercedes, hoewel deze positie al in 1997 door de Mercedes A-Klasse werd overgenomen. De C-Klasse is verkrijgbaar als sedan (Limousine) en stationwagon (Estate) en inmiddels zijn er al vier generaties van het uiterst populaire model geproduceerd.

De laatste generatie van de Mercedes C-Klasse moet het opnemen tegen de Audi A4 en de BMW 3-serie. In vergelijking met deze concurrenten valt de Mercedes op door de zuinige motoren en door de beschikbare veiligheidssystemen. Zo zijn alle uitvoeringen bijvoorbeeld standaard voorzien van Collision Prevention Assist Plus, waarbij de auto ingrijpt bij een naderende botsing.

Mercedes C-Klasse Estate

Achterkant Mercedes C-Klasse W205 | Douwe de Beer occasionsDe C-Klasse is er ook als stationwagon, deze uitvoering wordt aangeduid met de benaming ‘Estate’. De Estate is een luxe werkpaard met een bagageruimte van 490 liter, welke kan worden uitgebreid naar 1.510 liter als de achterbank wordt neergeklapt. Een elegantie optie voor iedereen die op zoek is naar een ruime auto.

Mercedes C-Klasse occasion

De C-Klasse doet eigenlijk niets fout, hij rijdt bijvoorbeeld heerlijk en heeft bovendien een luxe uitstraling. Dit maakt het een populair model, waardoor er ook meteen voldoende occasions op de markt aanwezig zijn. Ruim 30% van het aanbod bestaat uit de C-Klasse Estate en bijna de helft van alle beschikbare occasions heeft een dieselmotor. Omdat het aanbod groot is, kunt u vaak precies de uitvoering en uitrusting vinden die u zoekt. Onze verkoop adviseurs kunnen u eventueel helpen bij uw zoektocht naar een perfecte Mercedes C-Klasse.

Uw Mercedes specialist

Autocentrum Douwe de Beer is namelijk onderdeel van de Mercedes Benz Specialisten Groep (MBSG), wat inhoudt dat wij ons in het bijzonder hebben toegelegd op het merk Mercedes. U vindt bij ons een gevarieerd aanbod jonge occasions, waarin bijvoorbeeld de B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse vertegenwoordigd zijn. Bovendien kunnen onze specialisten u ook helpen bij de financiering of import van een Mercedes occasion.

Rijdt u eenmaal een Mercedes, dan is het zaak dat u niet beknibbelt op het onderhoud van uw kostbare bezit. Wanneer een Mercedes namelijk tijdig het vereiste onderhoud krijgt, zal de auto u nooit in de steek laten. Onze technici kunnen u precies vertellen wanneer uw Mercedes welk onderhoud nodig heeft. Zij zijn opgeleid op hetzelfde niveau als de technici van de Mercedes dealer en kunnen alle werkzaamheden aan uw auto vakkundig voor u uitvoeren.