Mercedes C-Klasse occasions

Voortkant Mercedes C-Klasse W205 | Douwe de Beer occasionsIn 1993 werd de Mercedes C-Klasse geïntroduceerd, een compact luxevoertuig, waar inmiddels vier generaties van zijn gepasseerd. Deze generaties worden door Mercedes-Benz aangeduid als W202, W203, W204 en W205. Voordat de Mercedes A-Klasse werd geïntroduceerd in 1997, was de C-Klasse het kleinste voertuig binnen de productrange van Mercedes Benz. Mercedes zou Mercedes niet zijn, als ook de C-Klasse niet in verschillende uitvoeringen beschikbaar zou zijn. Zo is het model verkrijgbaar als sedan, als stationwagen (Estate), bestaat er van de W203 een sportcoupé en is de W205 inmiddels ook verkrijgbaar als cabriolet. In zijn segment neemt de Mercedes C-Klasse het op tegen concurrenten als de BMW 3-serie en de Audi A4.

De Mercedes-Benz C-Klasse is standaard uitgerust met achterwielaandrijving en is beschikbaar met een 4-cilinder of 6-cilindermotor. Bij latere generaties van de C-Klasse is bovendien 4MATIC vierwielaandrijving een van de vele opties. De innovatieve aard van Mercedes blijkt bij dit model vooral uit de diverse beschikbare assistentiesystemen, zoals bijvoorbeeld Collision Prevention, waarbij de auto zelf ingrijpt op het moment van een naderende botsing.

Een Mercedes C-Klasse occasion aanschaffen

Achterkant Mercedes C-Klasse W205 | Douwe de Beer occasionsOmdat de aanschaf van een tweedehands auto significante voordelen met zich meebrengt op het gebied van de kosten, kiezen ook steeds meer mensen bij de aanschaf van een Mercedes C-Klasse voor een occasion. Geen slechte keus al zeggen we het zelf, aangezien Mercedessen stuk voor stuk een lange levensduur en relatief hoge restwaarde hebben. Met een Mercedes kunt u bovendien met gemak honderdduizenden kilometers maken. Doordat de Mercedes C-Klasse een behoorlijke populariteit geniet, heeft u bij de aanschaf van een occasion vaak ruime keuze.

Uiteraard brengt een groot aanbod niet alleen maar voordeel met zich mee. Dit betekent namelijk ook dat u goed moet weten waar u naar op zoek bent, omdat u anders al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan de verkoopadviseurs van Autocentrum Douwe de Beer voor u klaar. De Mercedes C-Klasse occasions uit ons aanbod verkeren allemaal in een uitstekende staat en zijn scherp geprijsd. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Onze verkoopadviseurs kunnen u bovendien alles vertellen over de verschillende uitvoeringen en beschikbare opties. Op basis van uw wensen en eisen voorzien zij u graag van vrijblijvend persoonlijk advies.

Wanneer u specifiek op zoek bent naar een auto in een bepaalde kleur, uitvoering of met een bepaald optiepakket, dan kunnen wij u ook ondersteunen bij de invoer van een Mercedes C-Klasse uit het buitenland. Wij beschikken over een groot aantal betrouwbare kanalen in bijvoorbeeld Duitsland, alwaar wij een auto voor u aan kunnen kopen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen om een specifieke auto voor u te importeren, die u zelf al gevonden heeft in het buitenland.

Uw Mercedes specialist

Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG). Dit betekent dat wij ons als universeel autobedrijf hebben gespecialiseerd in Mercedes-Benz. In ons aanbod met occasions vindt u altijd een groot aantal Mercedessen terug, waaronder occasions van de Mercedes C-Klasse, maar ook Mercedes B-Klasse, E-Klasse en S-Klasse occasions.

Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats, waar we al het voorkomende onderhoud voor uw Mercedes kunnen verzorgen. Schade gereden of een storing in het systeem? Ook dat is geen enkel probleem. Wij beschikken over dezelfde apparatuur als de merkdealer en kunnen het meeste onderhoud bovendien een stuk goedkoper uitvoeren. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via onze website of telefonisch tijdens onze openingstijden. U bent natuurlijk van harte welkom.