Mercedes S-Klasse occasions

Mercedes S-Klasse W222 voorkant | Douwe de Beer occasionsDe Mercedes S-Klasse is al generaties lang een van de meest prestigieuze voertuigen op de Nederlandse wegen. In 1972 werd dit topmodel van Mercedes-Benz voor het eerst de S-Klasse genoemd en sindsdien zijn comfort, veiligheid en betrouwbaarheid de belangrijkste kenmerken van het model. Als het om innovaties gaat, loopt de Mercedes S-Klasse altijd voorop. Denk bijvoorbeeld aan het introduceren van ABS in 1978, de airbag in 1981 en ESP in 1995. Het meest recente model werd in 2013 geïntroduceerd en kreeg de designatie W222 mee. Met de W222 is de Mercedes S-Klasse ieder jaar wereldwijd weer een van de bestverkochte modellen uit de topklasse.

Sinds 1972 zijn er zes verschillende modellen van de S-Klasse van Mercedes geproduceerd. Elk model wordt aangeboden in meerdere configuraties en uitvoeringen. Bij de verschillende uitvoeringen kunt u denken aan bijvoorbeeld een zeer sportieve AMG of een zeer luxueuze Maybach. Daarnaast geeft Mercedes-Benz u de keuze tussen een normale en verlengde wielbasis. De Mercedes S-Klasse met verlengde wielbasis is ruimer, wat het zitcomfort ten goede komt. De overtreffende trap is hierbij de Mercedes Maybach S 600 Pullman, welke een wielbasis heeft van maar liefst 138 centimeter. Dit model wordt dan ook voornamelijk ingezet als extravagante vip-taxi of limousine.

Mercedes S-Klasse als occasion

Steeds meer mensen verkiezen de aanschaf van een occasion boven het aanschaffen van een nieuwe auto. De Mercedes S-Klasse is daarbij een zeer gewilde occasion, dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van verschillende modellen en uitvoeringen. Omdat de S-Klasse een koploper is als het om autotechniek gaat, kunt u met een wat oudere S-Klasse genieten van een rijcomfort dat al gauw hoger ligt dan bij een nieuwere auto uit een lagere klasse. Omdat de uitrusting van S-Klasse occasions sterk varieert, adviseren wij u wel om goed na te gaan welke opties u verlangt bij aankoop van uw nieuwe auto. Kiest u ervoor om een youngtimer te rijden en rijdt u deze als zakelijke auto, dan kunt u bovendien zeer luxe rijden tegen gunstige kosten. Tot slot is de auto zeer betrouwbaar en is deze dankzij het motorvermogen ook gewoon leuk om te rijden.

Mercedes S-Klasse W222 achterkant | Douwe de Beer occasions

Mercedes occasions bij Douwe de Beer

Mercedes-Benz occasions met een rijke uitrusting zijn een van onze specialiteiten. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij MBSG, wat staat voor Mercedes-Benz Specialisten Groep. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij altijd een aantal luxe Mercedes S-Klasse occasions op voorraad hebben. Speciaal voor taxiondernemers hebben wij bovendien altijd een aantal interessante aanbiedingen en bieden wij de mogelijkheid voor taxilease tegen gunstige voorwaarden.

Naast de Mercedes S-Klasse kunt u bij Autocentrum Douwe de Beer ook terecht voor andere populaire modellen. In ons aanbod vindt u namelijk ook de Mercedes B-Klasse, de Mercedes C-Klasse en de Mercedes E-Klasse terug. Zit de auto die u als droomauto in uw hoofd heeft er op dit moment niet tussen? Dan kunnen wij eventueel op basis van uw wensen en eisen een Mercedes voor u importeren uit het buitenland. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Tot slot bent u ook voor het onderhoud van uw Mercedes van harte welkom. Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats met hoogopgeleide autotechnici. Doordat wij alle officiële apparatuur van Mercedes in huis hebben, kunnen wij elke storing diagnosticeren en alle onderhoud en reparaties uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Wij heten u en uw Mercedes graag van harte welkom.