Mercedes S-Klasse occasions

Mercedes S-Klasse W222 voorkant | Douwe de Beer occasionsDe Mercedes S-Klasse is het topmodel van Mercedes-Benz. Alle innovaties op het gebied van comfort, veiligheid en infotainment worden daarom traditiegetrouw geïntroduceerd bij de nieuwe S-Klasse. Voorbeelden van innovaties waarmee Mercedes op de S-Klasse pionierde waren bijvoorbeeld ABS, Airbags en ESP. Dit zijn systemen die tegenwoordig in vrijwel elke auto terug te vinden zijn. Sinds 1972 heeft het topmodel van Mercedes de naam ’S-Klasse’, sindsdien zijn er zes generaties geïntroduceerd, waarvan de laatste in 2013 (typeaanduiding W222).

De S-Klasse is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met normale en lange wielbasis. De uitvoeringen met verlengde wielbasis beschikken hierbij over extra beenruimte voor de passagiers. Daarnaast zijn er extra luxe Maybach edities en extra sportieve AMG modellen beschikbaar. Daarnaast is de Mercedes S-Klasse als Coupé beschikbaar (C217) en komt er in 2017 een cabriolet op de markt.

Mercedes S-Klasse occasion

Doordat nieuwe snufjes vaak het eerst worden toegepast op de S-Klasse, beschikt een occasion van enkele jaren oud vaak over meer technische hoogstandjes dan een nieuwe auto uit een lagere klasse. Hoewel een automatische versnellingsbak en lederen bekleding standaard zijn, zijn er ook voldoende opties beschikbaar. Het is daarom verstandig om occasions niet alleen op prijs, uitvoering en kilometerstand te vergelijken. Kies voor een S-Klasse occasion als u gaat voor ruimte, comfort, snelheid en heel veel luxe. Het is niet voor niks dat taxibedrijven het model vaak inzetten als VIP-taxi.

Mercedes S-Klasse W222 achterkant | Douwe de Beer occasions

Uw Mercedes specialist

Als autobedrijf heeft Autocentrum Douwe de Beer zich in het bijzonder toegelegd op het Duitse merk Mercedes. Dit merkt u in onze showroom, hier glanst een premium selectie Mercedes occasions u namelijk tegemoet. In onze voorraad vindt u niet alleen de B-Klasse, C-Klasse en E-Klasse terug, maar ook de S-Klasse hebben wij geregeld voorradig. Onze verkoopadviseurs vertellen u met liefde alles over de auto’s en zoeken graag met u naar de ideale auto.

Maar ook voor het onderhoud van uw Mercedes bent u bij ons meer dan welkom. Wij beschikken namelijk over een eigen werkplaats met hoogopgeleide autotechnici. Doordat wij alle officiële apparatuur van Mercedes in huis hebben, kunnen wij elke storing diagnosticeren en alle onderhoud en reparaties uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant. Wij heten u en uw Mercedes graag van harte welkom.