Mercedes B-Klasse occasions

Voortkant Mercedes B-Klasse W246 | Douwe de Beer occasionsDe Mercedes B-Klasse is sinds 2005 verkrijgbaar en behoort tot de MPV’s. In dit segment moet de auto het opnemen tegen auto’s als de Opel Zafira, Volkswagen Touran en Ford C-Max. Inmiddels zijn er twee generaties van de B-Klasse geproduceerd (W245 en W246), waarbij de tweede generatie in 2015 een facelift heeft gehad. Het model is verkrijgbaar met 5 benzinemotoren, 1 motor op aardgas en een volledig elektrische aandrijving.

Dit populaire model van Mercedes staat vooral bekend om zijn ruime interieur. De B-Klasse heeft namelijk plaats voor vijf en biedt meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. De auto is leverbaar als Style Line, Urban Line of AMG Line en kan optioneel worden aangevuld met verschillende pakketten zoals AMG Exclusive, Exclusive of Night.

Mercedes B-Klasse occasion

Achterkant Mercedes B-Klasse W246 | Douwe de Beer occasionsEen B-Klasse occasion is vooral weggelegd voor iemand die op zoek is naar ruimte, comfort en de Duitse degelijkheid waar Mercedes-Benz om bekend staat. Het interieur van deze auto’s is qua ruimte namelijk vergelijkbaar aan dat van de Mercedes E-Klasse, terwijl de auto zelf een stuk compacter is. Het model is daarom uitermate geschikt als gezinsauto en bewijst zich vooral op lange ritten en vakanties met de auto.

De Mercedes B-Klasse is een auto die nieuw vooral zakelijk gereden wordt, waardoor een groot gedeelte van de tweedehands exemplaren uit diesels bestaat. Toch is het Nederlandse aanbod groot genoeg om altijd wel een gewenste uitvoering te kunnen vinden. Het kan daarnaast ook lonen om eens over de grens te kijken, de import van een jonge Mercedes kan namelijk aanzienlijk voordeliger zijn dan de aanschaf van een vergelijkbare Nederlandse auto.

Uw Mercedes specialist

Autocentrum Douwe de Beer is aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Dit zijn onafhankelijke autobedrijven die zich in het bijzonder hebben toegelegd op het merk Mercedes. Dit betekent dat u bij ons altijd een zeer ruim aanbod jonge Mercedes occasions aantreft. Hier zijn modellen zoals de Mercedes A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse én S-Klasse ruim vertegenwoordigd. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitstekend adviseren bij de keuze voor een auto en kunnen ook financiering of lease voor u regelen.

In onze werkplaats staan onze autotechnici klaar om uw auto te onderhouden volgens de strenge normen van Mercedes. Zij beschikken over originele uitleesapparatuur en zijn opgeleid om alle modellen van Mercedes volgens de fabrieksspecificaties te onderhouden. Ook wanneer u een exotisch probleem heeft wat bij uw reguliere garage niet kon worden opgelost, bent u bij Autocentrum Douwe de Beer van harte welkom.