De BMW 8-serie komt eraan!

De BMW 8-serie komt eraan! | Autocentrum Douwe de Beer Op het Concorso d’eleganza villa d’este, een vintage auto evenement dat wordt georganiseerd door de BMW Group, heeft BMW het concept voor de nieuwe BMW 8-serie onthuld. Deze luxe coupé moet in 2018 de plaats van de huidige BMW 6-serie in gaan nemen. Volgens BMW zal de 8-serie het hoogtepunt op het gebied van’ sports performance’ gaan worden en moet dit model ervoor gaan zorgen dat BMW zijn positie in het luxe segment verder kan versterken. Het is de bedoeling dat de coupé in hetzelfde segment gaat opereren als de Mercedes S-Klasse coupé.

Het design van de BMW 8-serie Coupé Concept

De concept car die als basis gaat dienen voor de nieuwe 8-serie wordt aan de buitenkant gekenmerkt door scherpe, vloeiende lijnen die zorgen voor een exclusieve en sportieve uitstraling. Het voertuig staat op grote velgen van maar liefst 21 inch en loopt aan de voorkant kenmerkend laag af. Aan de voorkant bevindt zich tevens de kenmerkende nier-grill, die het signatuur van BMW vormt en bevinden zich daarnaast diverse luchtinlaten.

Voorkant BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions Zijkant BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions Achterkant BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions    

De achterkant van de BMW 8-serie Concept wordt gekarakteriseerd door de uitstekende, langgerekte koplampen die een stukje aan de zijkant van de auto doorlopen. Daarnaast bevinden zich ook aan de achterkant luchtinlaten en zijn de uitlaten gemonteerd in een diffuser van koolstofvezel.

Interieur BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions Gearshift BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions iDrive BMW 8-serie 2018 | Douwe de Beer occasions    

Aan de binnenkant van de 8-serie Coupé is goed te zien dat BMW een balans heeft gezocht tussen luxe en sportiviteit. Zo zijn het stuur en de stoelen bijvoorbeeld op sportieve wijze vormgegeven, waarbij gebruik is gemaakt van de meest luxe materialen. Denk bijvoorbeeld aan sportieve, slanke stoelen van koolstofvezel, die vervolgens bekleed zijn met luxe leder.

Autocentrum Douwe de Beer: uw persoonlijke BMW specialist

In de loop der jaren hebben wij ons bij Autocentrum Douwe de Beer gespecialiseerd in luxe occasions van de Duitse merken Audi, BMW, Mercedes Benz en Volkswagen. Wij kunnen ons daarom met recht BMW-specialist noemen. Vele BMW rijders uit de omgeving en van ver daar buiten hebben ons inmiddels weten te vinden. Bent u op zoek naar een nieuwe BMW of zoekt u een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw huidige BMW? Denk dan eens aan ons. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en denken graag mee over een oplossing die perfect bij uw specifieke situatie past.