De meest gezochte occasions van 2019

Zo tegen het eind van het jaar is het weer een mooi moment om terug te blikken naar de autotrends van dit jaar. Zo vonden wij het leuk om te kijken welke occasion de meest gezochte occasion van dit jaar is geworden. Bent u ook benieuwd? Lees onderstaand dan snel de resultaten!

Volkswagen Golf meest gezochte occasion

Tesla is dan wel veel in het nieuws geweest met enorme goede verkoopresultaten in het afgelopen jaar, maar op de occasionmarkt blijven de Volkswagens ongekend populair. Uit de cijfers van Autoscout24 blijkt dat er in Nederland geen enkel model zo vaak werd gezocht als de Volkswagen Golf. Maar niet alleen in Nederland was de Volkswagen Golf het populairst, ook gemiddeld genomen over de gehele EU is dit de meest gezochte auto. Daarnaast is de Volkswagen Golf ook nog eens de meest verkochte occasion in de eerste drie kwartalen van 2019! Daarover leest u hier meer.

Top 10 gezochte occasions

Als we naar de rest van de meest gezochte occasions kijken, zien we dat ook hier de Volkswagen occasions een groot aandeel hebben. Op de tweede plaatst staat namelijk de Volkswagen Polo. Op plek drie en vier staan de Audi A3 en de Audi A4, gevolgd door de Ford Focus op plek vijf. De top 10 wordt afgemaakt met de BMW 3-serie, Opel Astra, Opel Corsa, Renault Clio en de Audi A6. Of deze occasions verder ook in de top 10 aangeschafte occasions staan, is nog maar de vraag. Er wordt in ieder geval wel het meeste online naar gezocht.

Occasions bij Autocentrum Douwe de Beer

Bij Autocentrum Douwe de Beer hebben wij altijd betrouwbare en zeer nette occasions in ons assortiment. Ook uit de top 10 van de meest gezochte occasions in 2019 hebben wij mooie modellen staan. Zoals occasions van de merken Volkswagens, Audi en BMW. U kunt ons actuele assortiment op de website bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een occasion die wij op dit moment niet op voorraad hebben, dan stelt u gemakkelijk een occasion alert in. Bovendien kunnen wij ook altijd vrijblijvend met u meezoeken indien dit gewenst is!